Próbna wątróbka safty (pasztet z fasoli i grochu)

Próbna wątróbka safty (pasztet z fasoli i grochu)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj makiety wątróbki Safty (pasztet z zielonej fasoli i grochu). Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 85 kalorii. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka jaj, ząbek czosnku, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Pasztet z wątroby-Jedwabny i kremowy mus z wątróbki drobiowej, Mock Chopped " wątroba, oraz Makieta Posiekanej Wątroby.

Instrukcje

1
Cebulę ugotować z olejem w średnim rondlu na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż będzie głęboko złoty, 45 do 60 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Niech ostygnie całkowicie.
3
Tymczasem jajka gotować na twardo w innym rondlu przez 10 minut i kontynuować resztę przepisu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Jajka odcedzić, spłukać pod chłodną wodą, obrać i ćwiartkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
JajkoJajko
5
Napełnij trzeci rondel dwie trzecie pełną wodą i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Dodaj fasolkę szparagową i świeży groszek, jeśli używasz, i gotować, aż ledwo miękkie, o 3 protokół; jeśli używasz mrożonego groszku, dodać w ostatniej chwili.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
GrochGroch
7
Warzywa odcedzić i spłukać pod zimną wodą do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
WodaWoda
8
Wirować orzechy w robocie kuchennym do zmielenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
OrzechyOrzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
9
Dodaj jajka, fasolkę szparagową, groszek i czosnek i pulsuj, aż mieszanina będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
CzosnekCzosnek
JajkoJajko
GrochGroch
10
Dodaj cebulę (w tym dowolny olej i soki z gotowania), 3/4 łyżeczki. sól i 1/2 łyżeczki. pieprz i pulsować tylko do czasu posiekania cebuli. Doprawić do smaku solą i pieprzem, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
CebulaCebula
PieprzPieprz
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
11
Podawać w temperaturze pokojowej, z krakersami z macy.
Składniki, których będziesz potrzebować
MacaMaca
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn