Przystawki z chrupiącego sera koziego
Przystawki z chrupiącego sera koziego zajmują około 40 minut od początku do końca. Ten przepis daje 32 porcje po 67 kalorii , 4 g białka i 4 g tłuszczu każda. Za 63 centy za porcję ten przepis pokrywa 3% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i kup ocet balsamiczny, jajka, pomidorki koktajlowe i kilka innych rzeczy, aby przygotować go dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę wegetariańską laktoovo . Jest on dostarczany przez Taste of Home. Niewielu osobom naprawdę podobał się ten przystawka. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 0% , to danie jest bardzo złe (ale nadal można je naprawić). Przystawki z awokado i rakami , Przystawki z kurczakiem w sosie Buffalo bez kości i Przystawki z bakłażanem Caprese Stack są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Zamroź ser na 15 minut. Rozpakuj i pokrój na plasterki o grubości 1/4 cala.
Włóż mąkę i jajka do oddzielnych płytkich misek. W innej płytkiej misce wymieszaj bułkę tartą, tymianek, czosnek w proszku i sól. Zanurz plasterki sera w mieszance mąki, jajek, a następnie bułki tartej.
Na patelni elektrycznej rozgrzej olej do 375°. Smaż plasterki sera, kilka na raz, przez 2-3 minuty z każdej strony lub do uzyskania złotego koloru.
Odsączyć na ręcznikach papierowych.
Udekoruj każdą przystawkę połówką pomidora i listkiem bazylii.
Skropić octem, posypać orzeszkami piniowymi.