Przystawki Szparagowe
Przystawki szparagowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 40 i kosztuje 26 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 94 kalorie, 1G białka, oraz 10 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, jajko, serek śmietankowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Przystawki Fiestan, Przystawki Lil Smokies, oraz Przystawki Daktylowe.
Instrukcje
Przyciąć skórki z chleba i lekko spłaszczyć wałkiem do ciasta.
W misce wymieszaj niebieskie i kremowe sery razem z jajkiem, aż będą dobrze wymieszane i kremowe.
Na każdą kromkę chleba rozprowadzić cienką warstwę mieszanki serowej.
Zwiń jedną szparagową włócznię wewnątrz każdej i przymocuj wykałaczką.
Masło rozpuścić w małym rondelku.
Każdy szparag zawiń w maśle, aby pokryć.
Umieścić na blasze do pieczenia na tyle mały, aby zmieścić się w zamrażarce, i zamrażać na godzinę, lub aż masło twardnieje i okłady są nieco jędrne.
Wyjąć patelnię z zamrażarki, wyrzucić wykałaczki i przeciąć każdą owijkę na pół w poprzek. Przechowywać w zamykanej plastikowej torbie w zamrażarce do momentu użycia.
Aby służyć, Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (205 stopni C).
Ułóż mrożone okłady ze szparagów na nieczystej blasze do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 25 minut, lub do lekko rumiane. Sprawdzaj od czasu do czasu i w razie potrzeby obracaj, aby nawet zarumienić i zapobiec poparzeniom. Smacznego!