Przystawki Gruszkowo-Orzechowe
Pear-Pecan przekąski może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole receptury Hor d ' oeuvre. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 30 i kosztuje 19 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 59 kalorii, 0g białka, oraz 6G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz pekany, masło, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Przystawki Kopertowe Z Gruszką Żurawinową, Bezglutenowe Przystawki Grzybowe Pekan, oraz Pecan Pear Muffins.
Instrukcje
Piec pekan w płytkiej patelni na 350, mieszając od czasu do czasu, 5 do 10 minut lub do tosty. Odstawić.
Każdą gruszkę pokroić w cienkie plasterki.
Połącz plastry gruszki, wodę i sok z cytryny w dużej misce.
Ubij masło i ser pleśniowy na średniej prędkości mikserem, aż mieszanina będzie gładka.
Plastry gruszki osuszyć na papierowych ręcznikach.
Masło rozprowadzić na dolnej połowie plasterków gruszki; posmarować orzechami pekan i ułożyć na talerzu. Przykryć i schłodzić 30 minut.