Przystawka Z Pieczarkami Faszerowana Serem
Przystawka z pieczarek faszerowanych serem jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.03 za porcję. Jedna porcja zawiera 252 kalorie, 12g białka, oraz 21 g tłuszczu. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 50 mówi, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz masło, cebulę, łodygi grzybów i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Serowy Karczoch Nadziewane Grzybowe Przystawki, Bezalergiczne Nadziewane Przystawki Z Grzybami Portobello, oraz Serek Nadziewane Baby Bell Pepper Przystawka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać dwie duże patelnie na średnim ogniu, stopić 3 łyżki masła w każdej z patelni i podzielić czapki grzybowe między nimi. Gotować i mieszać czapki grzybowe, aż krawędzie będą lekko miękkie, o 5 protokół.
Umieść grzyby w durszlaku, aby osuszyć i ostudzić.
Wymieszać razem twarożek i kozi ser, aż dobrze wymieszane.
Wymieszać w cebuli i łodygi grzybów. Użyj całego nadzienia, aby obficie wypełnić każdą czapkę grzybową i umieścić, wypełniając stronę do góry, na patelni do pieczenia.
Rozgrzej brojlery w piekarniku na duże ciepło.
Roztopić pozostałe 1/4 szklanki masła z czosnkiem w małym rondlu na średnim ogniu, gotować czosnek przez 1 minutę po całkowitym rozpuszczeniu masła.
Skropić masło czosnkowe nad wypełnionymi grzybami.
Umieść patelnię grzybów w nagrzanym piekarniku do pieczenia na złoty kolor, o 5 protokół.