Przysmaki zbożowe II
Od początku do końca Cereal Treats II zajmuje około 2 godzin i 5 minut. Ten przepis służy 16 osobom. Za 21 centów za porcję ten przepis pokrywa 1% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 107 kalorii, 1 g białka i 3 g tłuszczu. 54 osoby były zadowolone, że wypróbowały ten przepis. Mieszanka masła, płatków ryżowych, pianek marshmallow i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 8%. Wynik ten jest bardzo zły (ale wciąż możliwy do naprawienia). Przysmaki zbożowe I, owocowe przysmaki zbożowe i siedmiowarstwowe przysmaki zbożowe są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Nasmaruj patelnię o wymiarach 9 x 13 cali masłem lub sprayem do gotowania.
W dużej misce, którą można używać w kuchence mikrofalowej, połącz masło i pianki. Kuchenkę mikrofalową na wysokim poziomie przez 1 do 2 minut, mieszając co 30 sekund, aż masa będzie gładka.
Wyjmij z piekarnika i wymieszaj z płatkami zbożowymi.
Na przygotowaną patelnię wciskaj grzbietem łyżki posmarowanej masłem.
Pozostaw smakołyki do ostygnięcia na około 2 godziny, aż zastygną.
Pokrój w kwadraty i podawaj.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Treat bardzo dobrze komponuje się z kremowym sherry, porto i moscato d'asti. Powszechną zasadą łączenia win jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery świetnie komponują się z Moscato d'Asti, orzechowe z kremową sherry, a desery karmelowe lub czekoladowe dobrze komponują się z portem. Bollinger Brut Special Cuvee z oceną 4,2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.
![Bollinger Brut Special Cuvee]()
Bollinger Brut Special Cuvee
Złocisty kolor, charakterystyczny dla czarnych odmian winorośli. Bardzo drobne bąbelki. W nosie piękna złożoność aromatyczna, aromaty dojrzałych owoców i korzenne, z nutami pieczonych jabłek, kompotu jabłkowego i brzoskwiń. Na podniebieniu subtelne połączenie struktury, długości i żywości. Bąbelki są jak aksamit. Aromaty gruszki, brioszki i pikantne aromaty, nuty świeżego orzecha włoskiego. Łączone ze wszystkimi rybami, zwłaszcza sushi i sashimi, skorupiakami, takimi jak krewetki, krewetki, raki i grillowany homar, drób i białe mięso, orzechy nerkowca, parmezan lub prosciutto.