Przyprawy-Przetarte Lepkie Żeberka
Przyprawy-przetarte lepkie żeberka to bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 przepis z 12 porcjami. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 35 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka żeber schabowych, glazury, przyprawy rub i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 21%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Żeberka Posmarowane Przyprawami, Najlepsze żeberka wytarte na sucho, oraz Przyprawy-Chipotle-Melasa żeberka.
Instrukcje
Żeberka opłukać i osuszyć. Rub mieszankę przypraw po obu stronach.
Line two 12-na 17-calowe patelnie do pieczenia z folią. Ustaw stojak w każdym i lekko pokryć sprayem oleju do gotowania. Żebra ustawione, mięsiste bokiem do góry, w jednej warstwie na stojakach.
Piec w piekarniku 425, aż żeberka będą lekko rumiane na wierzchu, 20 do 30 minut. Obróć każdą płytę i zmień pozycję pan. Kontynuuj pieczenie, aż żeberka są rumiane, 20 do 30 minut dłużej.
Szczotkuj obficie szkliwem. Kontynuuj pieczenie, fastrygowanie od czasu do czasu, aż glazura będzie rumiana i bąbelkowa, 6 do 12 minut. Obróć żebra i szczotkuj obficie z większą ilością glazury.
Piec, fastrygowanie od czasu do czasu, aż glazura jest rumiane i mięso między żebrami nie jest już różowy w środku (wyciąć do testu), 6 do 12 minut dłużej.
Wymieszać 3 łyżki chili w proszku, 3 łyżki grubej soli i 2 łyżki nasion kminku.
Wymieszać 3 łyżki grubej soli, 3 łyżki curry, 1 łyżkę mielonego imbiru i 1 łyżkę mielonej kolendry.
Glazura miodowo-wapienno-chipotowa.
Wymieszać 1 szklanka miodu; 6 łyżki soku z limonki; i 2 łyżki mielone puszki chipotle chiles, Azjatyckie czerwone chili pasty, lub gorące płatki chile.
Polewa morelowo-musztardowa. W blenderze wirować 1 1/3 szklanki dżemu morelowego, 1/2 szklanki musztardy Dijon i 1/2 szklanki octu winnego białego, aż będzie gładka.
W jednej porcji z chili-kminek rub i miód-limonka-chipotle glazury.