Przyprawowy tuńczyk Tsunami na sałatce ogórkowej z wasabi Vinai
Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 247 kalorii. Jeśli 2,23 zł za porcję wpadnie w twój budżet, przyprawowy Tunan Tsunami na sałatce ogórkowej z wasabi Vinai może być wybitny bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis do wypróbowania. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz zmielony anyż, pięć przypraw w proszku, imbir i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Spice-Crusted Tuńczyk z tajską sałatką z groszku śnieżnego, Burger z tuńczyka żółtopłetwego z japońskim ogórkiem i Wasabi Aioli, oraz Panko Crusted Wasabi Salmon with Orange Wasabi Cream Sauce.
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. The Anthem Estate Merlot Mt. Wino Veeder Napa Valley z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 99 dolarów za butelkę.