Przyprawiony łosoś z dusz z szalotki, Edamame i puree z Sunchoke
Jedna porcja zawiera 361 kalorii, 9g białka, oraz 12g tłuszczu. Na $4.95 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz masło, bulion z kurczaka, nasiona kminku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Tamaryndowca-duszone żeberka z przecierem truflowym, przecierem Rukolowym i Polewanymi grzybami Kurkowymi, Jedz za 8 dolców: kurczak duszony w papryce z Puree z ciecierzycy i chrupiącą szalotką, oraz Kurczak duszony w winie z szalotką i pancettą.
Instrukcje
1
Zrób puree z sunchoke: napełnij duży rondel wodą. Obierz skórki i ziemniaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karczoch Jerozolimski
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Pokrój je na 2-calowe kawałki i umieść w rondlu z wystarczającą ilością mleka, aby pokryć, a następnie dodaj około 1 cala więcej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
3
Dodać dużą szczyptę soli i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średniej i gotować, aż słońce i ziemniaki są bardzo miękkie, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karczoch Jerozolimski
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
4
Dobrze spuścić.
5
Do procesora przełożyć pieczywo i ziemniaki; dodać masło i puree, aż będzie gładkie. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Może być wykonane 2 godziny wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Karczoch Jerozolimski
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1
Dodaj czarny pieprz, nasiona kminku, nasiona kolendry, nasiona gorczycy 1 ½ łyżeczki cukru i 1 ½ łyżeczki soli do miski moździerza i tłuczku. Dobrze zmiel mieszaninę, ale nie całkowicie na drobny proszek.
Podgrzać 1 łyżkę masła w 10-calowej patelni saute ustawionej na średnim ogniu. Gdy masło się rozpuści dodać ½ łyżeczki cukru i ½ łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać plastry szalotki i wymieszać dobrze płaszcz. Gotować około 3 minut, aż szalotki zaczynają mięknąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
3
Dodaj wino i kontynuować gotowanie, często mieszając, aż wino wyparuje i szalotki są głęboko czerwone i jammy patrząc. Około 45 minut. Przykryć i ogrzać do podania.Jeśli edamame są zamrożone, krótko blanszować je we wrzącej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Mrożone Edamame (ze Strąków)
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Drain.In a 1 ½ quart rondel ustawić na średnim ogniu, ogrzać edamame ½ szklanki kurczaka bulion ze szczyptą soli i czarnego pieprzu. W sumie około 2 minut. Tuż przed podaniem wymieszaj 1 łyżeczkę oliwy z oliwek i 1 łyżeczkę zmielonych liści mięty.Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
(wątroba I Szyja Usunięte)
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Mrożone Edamame (ze Strąków)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
5
Każdy filet z łososia zwijamy w zmielonej mieszance przypraw, aż do dobrze pokrytej ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z łososia
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
6
Umieść każdy filet na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
1
Umieść filiżankę lub tak puree z sunchoke na każdym talerzu. Nestle filet się na puree i zasłony niektóre szalotki w poprzek góry. Łyżka 2 czubate łyżki edamame na każdy filet z mżawką oliwy z oliwek i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte