Przyprawiony Chleb Brzoskwiniowo-Marchewkowy
Przyprawiony chleb brzoskwiniowo-marchewkowy może być tylko chlebem, którego szukasz. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 268 kalorii, 4G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony cynamon, olej roślinny, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pieczywo marchewkowo-orzechowe, Zapiekane Ciasto Brzoskwiniowe, oraz Przyprawiony Dżem Brzoskwiniowy.
Instrukcje
Piec pekan w jednej warstwie w płytkiej patelni 8 do 10 minut lub do tosty i pachnące, mieszając w połowie. Chłodne 15 minut.
W dużej misce wymieszać mąkę i kolejne 6 składników; dodać brzoskwinie, kolejne 4 składniki i tosty pekan, mieszając tylko do momentu zwilżenia suchych składników. Łyżka ciasto do lekko nasmarowanej 9-x 5-calowy bochenek patelni.
Piec w 350 przez 1 godzinę i 5 minut do 1 godziny i 10 minut lub aż długi drewniany pick wstawiony w środku wyjdzie czysty. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu 5 minut.
Wyjąć z patelni do stojaka z drutu i całkowicie ostudzić (około 1 godziny).