Przyprawione ziemniaki i fasolka szparagowa
Przyprawione ziemniaki i fasolka szparagowa może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, cały 30, i wegańskie przepis ma 138 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 5 i kosztuje 58 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka wody, yukon gold, fasola i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 40%, co jest solidne. Spróbuj Steki zapiekane i sos z zielonego pieprzu z pieczonymi ziemniakami i zieloną fasolką, Wieprzowina w zielonym Krecie z ziemniakami, Chayotes i fasolką szparagową, oraz Fasolka Szparagowa Przyprawiona dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść chile w młynku do przypraw lub kawy; proces do drobno zmielonego (około 1 łyżeczki).
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj nasiona gorczycy do patelni; smażyć 30 sekund lub aż nasiona zaczną pękać.
Dodaj cebulę; smażyć 2 protokół lub do lekko rumiane. Wymieszać w mielonym chile, czosnek, a następnie 4 składniki (przez kurkumę); gotować 30 sekund, stale mieszając. Wymieszać ziemniaki; gotować 2 minuty.
Dodaj 1/2 szklanki wody i soli, i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować na wolnym ogniu, pokryte, 8 minut lub aż ziemniaki będą miękkie.
Dodać fasolę; przykryć i gotować 5 minut lub aż fasola są chrupiące-przetargu. Wymieszać z kolendrą.