Przyprawione suflety z dyni z sosem Bourbon i melasą
Przyprawione suflety z dyni z bourbonem i sosem Melasowym mogą być tylko dodatkiem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 145 kalorii, 5G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 45 centów za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś mleko, udekoruj: cukier cukierniczy, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sernik dyniowy z sosem karmelowo-Bourbonowym, Muffinki Z Melasą Dyniową, oraz Żeberka wołowe z grilla z sosem Melasowo-Bourbonowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym ciężkim rondlu ubić mleko, skrobię kukurydzianą, przyprawy i 1 łyżkę cukru granulowanego. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, ubijając, a następnie dusić, ubijając, 2 minuty.
Zdjąć z ognia i ubić dynię.
Przełożyć do dużej miski i schłodzić do temperatury pokojowej.
Rozgrzej piekarnik do 204° z regałem w dolnej trzeciej. Masło ramekins i płaszcz z granulowanego cukru, wybijając nadmiar, a następnie umieścić w dużej płytkiej patelni do pieczenia.
Ubij białka z solą w innej dużej misce za pomocą miksera elektrycznego, aż utrzymają miękkie szczyty.
Dodać pozostałe 3/4 szklanki cukru granulowanego trochę na raz, ubijając, a następnie ubijać, aż białka trzymać sztywne, błyszczące szczyty, 1 do 2 minut więcej.
Złóż jedną trzecią białek do schłodzonej mieszaniny dyni, aby rozjaśnić, a następnie złóż pozostałe białka delikatnie, ale dokładnie. Podzielić mieszaninę między ramekiny, mounding go.
Piec suflety, aż nadmuchane i złoty, 18 do 20 protokół. Pył z cukrem cukierniczym i podawać natychmiast.
* Mieszankę dyniową (bez białek) można przygotować 1 dzień wcześniej i schłodzić. * Suflet można złożyć na 1 godzinę przed pieczeniem i przechowywać w zamrażarce.•
Pieczone suflety można w razie potrzeby przepłukać w piekarniku o temperaturze 204° przez 10 do 12 minut(podawać szybko, ponieważ za drugim razem będą nieco szybciej spuszczać powietrze).