Przyprawione okłady rybne z Chile - Lime Slaw

Przyprawione okłady rybne z Chile - Lime Slaw
Przyprawione okłady rybne z Chile-Limonka Slaw może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole przepis dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 663 kalorie, 46g białka, oraz 40 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $5.08 za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka marchwi, śmietany, mielonego kminku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 84%. Spróbuj Chile - Limonka Krewetki Naan Okłady, Pasilla Chile + Kapusta Limonkowa Slaw, oraz Ryba na parze z limonką i Chile dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć czosnek, kminek, 1 łyżka chili w proszku i 3/4 łyżeczki soli w małej misce. Wymieszać z sokiem z limonki i octem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Ubij śmietanę i majonez. Powoli skropić w 1/4 szklanki oliwy z oliwek, stale ubijając. Wymieszać paprykę, marchewkę i czerwoną cebulę. Przykryć i schłodzić co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Umyć rybę z pozostałymi 2 łyżkami oliwy z oliwek, a następnie natrzeć pozostałymi 2 łyżkami chili w proszku i koszerną solą do smaku. Grilluj ryby na średnim ogniu (od 350 do 40
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
4
przez 3 do 4 minut z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować podczas testowania widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5
Podczas gdy ryby gotuje, owiń tortille w wilgotnych ręcznikach papierowych; kuchenka mikrofalowa na wysokiej 1 minutę lub do giętkości. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść mieszankę papryki z dressingu do dużej miski. Wymieszać w cilantro i Serrano chiles, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Limonki, Skórka Z 1, Sok Z ObuLimonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
1 1/2 Uncji 100% Tequili Blanco1 1/2 Uncji 100% Tequili Blanco
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Dodać kapustę i wrzucić dokładnie, dodając dodatkowy dressing w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
7
Tortille rozłóż równomiernie z guacamole, pozostawiając 3-calową granicę na dole. Top równomiernie z ryb, slaw, ser, i pepitas. Złóż dolną krawędź do góry i zwiń z jednej strony na drugą, zamykając wypełnienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Hot Dogi, GrillowaneHot Dogi, Grillowane
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
Zielone, Nieprażone Pestki Dyni, Np. Pestki DyniZielone, Nieprażone Pestki Dyni, Np. Pestki Dyni
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym

Składniki

2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwerozdrobniona marchewkarozdrobniona marchewka33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calachili w proszku, podzielonychili w proszku, podzielony6dodatkowe dużetortille z mąki pełnoziarnistejtortille z mąki pełnoziarnistej2Batoniki toffi Heathdrobno mielony czosnekdrobno mielony czosnek2Batoniki toffi Heathkminek mielonykminek mielony3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegotowe guacamolegotowe guacamole1Batoniki toffi HeathRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy6krewetki i żyłkiSól koszernaSól koszerna1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeży sok z limonkiświeży sok z limonki23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala4 łyżeczki proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki proszku żelatyny żurawinowej591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, podzielonaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, podzielona3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesolone, Prażone Pepity lub pestki dynisolone, Prażone Pepity lub pestki dyni2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepokruszony ser cotija lub queso frescopokruszony ser cotija lub queso fresco1czerwona papryka, pokrojona w cienkie paskiczerwona papryka, pokrojona w cienkie paski791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecebula czerwona mielonacebula czerwona mielona23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1Średnia żółta cebula, posiekanarozdrobniona kapusta Napa lub kapusta włoskarozdrobniona kapusta Napa lub kapusta włoska9071 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.filety z tilapii lub Lucjana, wypłukane i poklepane na suchofilety z tilapii lub Lucjana, wypłukane i poklepane na sucho23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala3 opakowania (po 8 uncji każde) serka śmietankowego o obniżonej zawartości tłuszczu, pokrojonego w kostkę3 opakowania (po 8 uncji każde) serka śmietankowego o obniżonej zawartości tłuszczu, pokrojonego w kostkę

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Santa Margherita Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia79
Magazyn