Przyprawione Gotowane Gruszki
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać przyprawione gotowane gruszki spróbować. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 194 kalorie, 1G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 2,31 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów wymaga gruszek anjou, laski cynamonu, cukru i fasoli waniliowej. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Gotowane Gruszki Z Gotowanymi Przyprawami Fig, Przyprawione Gotowane Gruszki, oraz Gotowane gruszki w przyprawionej herbacie.
Instrukcje
Usunąć rdzenie z kwiatowych końców gruszek, pozostawiając nienaruszony koniec łodygi. Jeśli to konieczne, wyciąć około 1/4 cala od podstawy każdej gruszki, więc siedzi płasko.
Umieść wino, cukier i sok pomarańczowy w owalnej 5-litrowej kuchence elektrycznej; mieszaj, aż cukier się rozpuści. Zeskrobać nasiona z fasoli wanilii; wymieszać nasiona i fasolę w mieszaninę wina.
Dodaj jagody jałowca i laskę cynamonu. Gruszki ułożyć w mieszance winnej. Przykryć i gotować na wysokościach przez 3 godziny lub aż gruszki zmiękną.
Usuń gruszki z płynu do gotowania.
Połówki gruszek umieścić w daniach deserowych.
Wlać płyn do gotowania na sito nad średnim rondlem; wyrzucić ciała stałe. Doprowadzić do wrzenia; gotować 20 minut lub do zmniejszenia do 1 szklanki.
SOS mżawka równomiernie na gruszki. Top z crme frache i posypać cynamonem, w razie potrzeby.