Przyprawione ciasto warstwowe z lukrem z serkiem pomarańczowym

Przyprawione ciasto warstwowe z lukrem z serkiem pomarańczowym
Przyprawione ciasto warstwowe z pomarańczowym twarogiem lukier może być tylko deser, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 489 kalorii, 6G białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, cukier, sodę oczyszczoną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Przyprawione ciasto dyniowe z lukrem serowym, Ciasto Jagodowo-Pomarańczowe Z Lukrem Twarogowym, oraz Czterowarstwowe ciasto dyniowe z lukrem pomarańczowo-serowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. masło trzy patelnie o średnicy 9 cali. Dolna linia patelni z woskowanym papierem. Patelnie z masłem i mąką; wyjąć nadmiar mąki. Pierwsze 8 składników przesiać do średniej miski. Za pomocą miksera elektrycznego, ubić cukier, masło i skórkę pomarańczową w dużej misce, aż puszyste. Ubić w jajkach 1 na raz. Mieszaj mieszaninę mąki w mieszaninę masła na przemian ze śmietaną i mlekiem. Podziel ciasto między przygotowane Patelnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
PiekarnikPiekarnik
2
Piec ciasta, aż tester włożony do środka wyjdzie czysty, około 25 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Przenieść patelnie do stojaków i ostudzić 10 minut. Ciasto obrócić na stojaki i całkowicie ostudzić. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przechowywać szczelnie w temperaturze pokojowej.)
4
Na talerz ułożyć 1 warstwę ciasta.
5
Rozłóż 2/3 szklanki lukier nad. Wierzch drugą warstwą ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
6
Rozłóż 2/3 szklanki lukier nad. Wierzch z trzecią warstwą ciasta. Wierzch i boki ciasta przykryć pozostałym lukrem. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przykryć kopułą ciasta i przechowywać w temperaturze pokojowej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Magazyn