Przyprawione babeczki pająkowe

Spiced Spider Cupcakes mogą być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji deserów. Z tego przepisu wychodzą 24 porcje zawierające 339 kalorii , 2 g białka i 8 g tłuszczu każda. Za 54 centy za porcję ten przepis pokrywa 3% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Jest dostarczany przez Allrecipes. Dzięki temu przepisowi Halloween będzie jeszcze bardziej wyjątkowe. Jeśli masz pod ręką cukier, przyprawione żelki, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godzin i 25 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżeczkową ocenę 0% . Wynik ten jest bardzo zły (ale wciąż możliwy do naprawienia). Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także indyjska zupa z czerwonej soczewicy z przyprawami ,tarta jabłkowa + krem z przyprawionego ciasta + kruche ciastko cynamonowe i grillowana kukurydza w kolbie z przyprawionym masłem .
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Foremki do babeczek wyłóż papierowymi papilotkami.
W misce połącz mąkę, biały cukier, sodę oczyszczoną, 1 łyżeczkę soli, 1 łyżeczkę cynamonu, goździki i gałkę muszkatołową; ubić do wymieszania. W osobnej misce wymieszaj wodę, olej rzepakowy, ocet i 2 łyżeczki ekstraktu waniliowego.
Płynne składniki wlewamy do suchej mieszanki i mieszamy na gładką masę. Ciasto będzie bardzo cienkie.
Przenieś ciasto do miarki lub dzbanka; Wlać ciasto do przygotowanych foremek na babeczki.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wierzch odskoczy po delikatnym naciśnięciu opuszkiem palca i wykałaczce włożonej w środek będzie suchy, około 25 minut. Pozostaw babeczki do całkowitego ostygnięcia na metalowej kratce.
Ubij serek śmietankowy, masło, 2 łyżeczki ekstraktu waniliowego, 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki cynamonu za pomocą miksera elektrycznego, aż masa będzie gładka. Stopniowo dodawaj cukier puder, aż lukier będzie kremowy i będzie można go smarować. Posmaruj ostudzone babeczki.
Do dekoracji babeczek użyj czarnego żelu dekoracyjnego i narysuj małe kółko na środku każdej babeczki. Narysuj większy okrąg wokół pierwszego i kontynuuj tworzenie większych okręgów, aż ostatnie okrąg znajdzie się około 1/4 cala od krawędzi. Na każdej babeczce powinno być około 5 pierścieni. Za pomocą wykałaczki narysuj około 8 linii promieniujących od środka babeczki do krawędzi, niczym szprychy w kole, aby utworzyć pajęczynę.
Pokrój sznurki lukrecji na kawałki o długości około 1 1/4 cala na nogi. Wbij cztery nóżki lukrecji po obu stronach każdego żelu. Użyj żelu dekoracyjnego, aby zrobić oczy i uśmiechnięte usta na każdym żelu.
Umieść pająka żelkowego na każdej babeczce pośrodku sieci.