Przyprawiona Sałatka Z Dyni, Soczewicy I Koziego Sera
Przyprawiona Sałatka z dyni, soczewicy i koziego sera jest bezglutenowe i wegetariańskie danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.04 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 317 kalorii. Mieszanka mielonego kminku, koziego sera, soli koszernej i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Z łyżeczką wynik 90%, to danie jest doskonałe. Podobne przepisy to Kolacja dziś wieczorem: przyprawione dyni, soczewica, i sałatka z kozim serem, Sałatka Z Dyni, Soczewicy I Koziego Sera, oraz Sałatka z dyni, soczewicy i koziego sera.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
Umieść squasha na blasze do pieczenia i wrzuć 2 łyżki oleju, kminek, paprykę i sól. Pieczeń 20 minut. Przewróć squasha. Pieczeń do miękkości, o 10 protokół. Super.
Składniki, których będziesz potrzebować
Uncje Płynu świeżej Wody
Nóż Do Obierania
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
3
Połącz soczewicę, Kabaczek i olej z blachy do pieczenia z rukolą, połową koziego sera, miętą, octem i 1 łyżką oleju. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Ser Kozi
Piersi Z Kurczaka Z Rożna
Soczewica
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Nóż Do Obierania
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
4
Posypać pozostałym kozim serem.(Moje wskazówki dotyczące Make-ahead są następujące. Zrobiłem squash i soczewica jeden dzień naprzód i przechowywane je oddzielnie. Upewniłam się, że osiągnęły temperaturę pokojową, zanim wszystko ze sobą zmieszałam. Dzień wcześniej posiekałam miętę i zapakowałam ją w papierowy ręcznik, a następnie woreczek z suwakiem.)