Przyprawiona Rolada karmelowa z kremem imbirowym
Przepis przyprawiony Rolada karmelowa z kremem imbirowym jest gotowy w około 55 minut i jest zdecydowanie spektakularny Wegetariańskie opcja dla miłośników europejskiej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 470 kalorii. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz masło, krystalizuje imbir, soda oczyszczona, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Imbirowe Karmelowo-Jabłkowe Martini, Przepis Na Sos Karmelowy Imbirowy, oraz Rolada imbirowa Bumble dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 350 stopni F. lekko nasmaruj, a następnie ułóż 13 na 18-calową galaretkę z pergaminem lub woskowanym papierem. (
Pozwól papierowi podnieść długie boki o około 2 cale - ułatwi to formowanie rolki.)
Papier szczotkowy z olejem lub masłem, pył z mąką, stuknij nadmiar.
W średniej misce wymieszać 1 1/2 szklanki mąki, sody oczyszczonej, proszku do pieczenia, cynamonu, goździków, soli, imbiru i kardamonu. W innej misce, połączyć słodkie ziemniaki, maślanka, i wanilia, aż będzie gładka.
Beat masło i cukier w misce miksera elektrycznego na dużej prędkości, aż lekkie i puszyste, o 4 protokół. Zmniejsz do niskiej; dodaj jajka po 1 na raz, dobrze bijąc po każdym dodaniu.
Dodać mieszankę mąki w 3 częściach, na przemian z mokrą mieszanką w 2 częściach, zaczynając i kończąc na mące. Beat aż do miksowania. (W razie potrzeby Złóż ciasto razem z gumową szpatułką.)
Równomiernie rozprowadzić ciasto na przygotowanej patelni.
Piec, aż ciasto sprężyny z powrotem po naciśnięciu lekko, około 15 minut.
Przeciągnij nóż wokół krawędzi ciasta i odwróć ciasto na bawełniany ręcznik do herbaty (100% bawełny działa najlepiej i zapobiega przyklejaniu się ciasta) obficie posypany cukrem cukierniczym. Ostrożnie odciągnij pergamin, aby go uwolnić, a następnie umieść go z powrotem na torcie. Delikatnie zwinąć ciasto i ręcznik razem, zaczynając od wąskiego końca, aby uzyskać tłustą bułkę.
Tymczasem do nadzienia, ubij śmietanę i cukier cukierniczy do miękkich szczytów. Złożyć w krystalizowanym imbirze.
Ostrożnie rozwiń ciasto i usuń ręcznik.
Równomiernie rozprowadzić krem na cieście. Używając krótkiej krawędzi pergaminu jako prowadnicy, zwinąć ciasto w tłusty, luźny cylinder.
Przełożyć na długi talerz. Pył z więcej cukierników cukier i cynamon w Wzór Halloween w razie potrzeby.
Podawać, teraz lub przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do służyć.