Przyprawiona ciecierzyca i ziemniaki fry-up

Przyprawiona ciecierzyca i ziemniaki fry-up
Przyprawione ciecierzyca & smażyć ziemniaki-up może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 16G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 317 kalorii. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób robiło ten przepis, a 170 powiedziało, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne, lacto ovo wegetariańskie i wegańskie dieta. Udaj się do sklepu i odebrać kolendrę, szpinak dla niemowląt, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 100%, co jest znakomite. Spróbuj Ciecierzyca i tofu Stir Fry, Cytrynowa Ciecierzyca Stir Fry, oraz Smażyć na pomarańczowo ciecierzycę i brokuły dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ziemniaki gotujemy w osolonej wodzie, aż będą miękkie. Podczas gotowania, zmiękczyć cebulę i czosnek w oleju na patelni na kilka minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodajemy wszystkie przyprawy, smażymy jeszcze 1 min. Ciecierzycę i pomidora wymieszać z 400 ml wody, następnie podgrzać i bąbelkować przez kilka minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3
Gdy ziemniaki są gotowe, odcedzić i dodać do patelni. Gotować przez kilka minut, aż sos będzie gęsty, mieszać ze szpinakiem, a następnie doprawić. Gdy szpinak zwiędnie, rozsypać kolendrą i podawać z chapatis, jogurt i chutney na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn