Przyprawa Przetarta Grillowana Pierś Z Kaczki
Przyprawa przetarta pierś z grilla z kaczki może być tylko marynatą, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 45g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 414 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.82 za porcję. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz czosnek w proszku, musztardę, mielony kminek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%, co jest dobre. Podobne przepisy to Przyprawa przetarta grillowana pierś kaczki z grillowaną brzoskwinią i sałatką z koziego sera, Grillowanie: Przyprawiona Pierś Z Kaczki, oraz Herb & Spice Przetarta Pierś Z Indyka Z Grilla.
Instrukcje
Połącz wędzoną paprykę, czosnek w proszku, kminek, chili w proszku, pięć przypraw w proszku, suchą musztardę i trochę soli i pieprzu w misce. Używając ostrego noża, przebij skórę kaczki, aby miała 1/4-calowy wzór diamentu. Rozetrzyj mieszankę przypraw na całej kaczce.
Rozgrzej grill do średniej (upewnij się, że nie jest zbyt gorąco, ponieważ kluczem jest gotowanie kaczki powoli, aby uzyskać tłuszcz) i wytrzyj ruszty olejowanym ręcznikiem.
Ułożyć skórkę kaczki-bokiem do dołu na ruszcie i gotować, aż skóra się wysmaruje i tłuszcz zostanie wytopiony, 4 do 5 minut. (Jeśli od czasu do czasu pojawiają się flary z tłuszczu, za każdym razem przesuwaj kaczkę na grillu w nowe miejsce z dala od płomienia.) Odwróć kaczkę i połóż na chłodniejszej części grilla. Gotować przez dodatkowe 5 minut dla średnio rzadkich.
Pozostaw na 5 do 7 minut przed krojeniem na ziarno na grube plastry.