Przyprawa-masełko masełko jagnięce

Przyprawa-przetarł butterflied nogi jagnięciny może być tylko głównym daniem szukasz. Jedna porcja zawiera 345 kalorii, 34g białka, oraz 21 g tłuszczu. Na $3.19 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Mieszanka mielonego imbiru, mielonego kminku, sosu pieprzowego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Oliwkowo-Korzenna Nóżka Jagnięca, Pieczone kotlety jagnięce z dodatkiem przypraw, oraz Pikantne kotlety jagnięce z sałatką kukurydzianą.
Instrukcje
Połącz pierwsze 13 składników w procesorze. Używając włączników on / off, przetwarzaj, aż powstanie gruboziarnista pasta.
Dodać olej i sok z cytryny i proces, aż dobrze wymieszane.
Umieścić jagnięcinę w dużej, zamykanej plastikowej torbie.
Wlać mieszankę przypraw na jagnięcinę; worek uszczelniający. Obróć torebkę kilka razy i wcieraj mieszankę przypraw w jagnięcinę. Przechowywać w lodówce przez noc, obracając torbę od czasu do czasu.
Przygotować grill (średnie ciepło).
Jagnięcinę wyjąć z marynaty, wytrząsnąć nadmiar. Grilluj jagnięcinę do pożądanej doneness lub do natychmiastowego odczytu termometru włożonego do najgrubszej części jagnięciny rejestruje 125 ° F do 130 ° F, dla średnio rzadkich około 15 minut na stronę.
Przełożyć jagnięcinę na deskę do krojenia. Przykryć folią i odstawić 5 do 10 minut.
Jagnięcinę pokroić w plastry o grubości 1/3 cala. Ułóż na talerzu i podawaj.