Przyprawa Kukurydziano-Pomidorowa
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Kukurydziano-pomidorowy smak może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 92 kalorie, 3G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka pieprzu, soli, bazylii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Flanki z kukurydzy słodkiej z pomidorowo-kukurydzianym smakiem, Łosoś Z Kukurydzą I Pomidorem, oraz Balsamiczny Corn & Tomato Relish.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, i smażyć 5 minut lub do miękkości.
Dodać kukurydzę; gotować 8 minut lub do miękkości, często mieszając.
Zdjąć z ognia i lekko ostudzić.
Połączyć mieszankę kukurydzy z pozostałymi składnikami w dużej misce; wrzucić delikatnie.