Przyprawa hiszpańska potarta Pupa wieprzowa z octem Sherry-polewa MIODOWA

Nigdy nie można mieć zbyt wielu europejskich przepisów, więc daj hiszpańską przyprawę przetartą Tyłek wieprzowy z octem Sherry-MIODOWA glazura. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 580 kalorii, 44g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Na 2,61 zł / porcja, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz grubo zmielony pieprz, sól koszerną, mielony koper włoski i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Najlepiej sprawdza się jako marynata i odbywa się w mniej więcej 17 godzin i 5 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 72%. Spróbuj Przyprawa hiszpańska przetarta żeberkami z sosem z octu Sherry, Pan Pieczone Steki Z Łososia Z Octem Sherry-Polewa MIODOWA, oraz Grillowany łosoś z octem Sherry-miodowo-miodowym i pikantnym pomidorowym smakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: La Caja china grill
Połącz paprykę, sól, kolendrę, koper włoski, nasiona gorczycy i pieprz w misce. Całą wieprzowinę pocierać mieszanką przypraw. Przykryć wieprzowinę i przechowywać w lodówce na noc.
Miód, ocet, sól i pieprz ubić w misce.
Przygotuj Caja China zgodnie ze wskazówkami producenta.
Skropić wieprzowinę oliwą i posypać solą i pieprzem.
Umieść wieprzowinę w porcelanie Caja i piecz, aż wieprzowina osiągnie wewnętrzną temperaturę 175 stopni F, około 3 i 1/2 godziny. W temperaturze 175 stopni F, rozpocząć fastrygowanie wieprzowiny z octem Sherry-miód glazury około co 15 minut. Usunięcie górnej części porcelany Caja znacznie spowolni proces gotowania.
Gotować wieprzowinę, aż osiągnie temperaturę wewnętrzną 190 stopni F, około 1 godziny.
Wyjąć wieprzowinę z porcelany Caja i namiot luźno z folią aluminiową.
Odstawić wieprzowinę na 20 minut przed krojeniem lub ciągnięciem.