Przypalony Pudding Kukurydziany
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj przypalonego puddingu kukurydzianego. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 137 kalorii, 6G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką cukier, mleko, białka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pudding Kukurydziany, Pudding Kukurydziany, oraz Pudding Kukurydziany dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 12-do 14-calowej patelni nieprzywierającej na dużym ogniu, mieszaj kukurydzę często, aż około 1/4 ziaren zabarwi się na brązowo, 10 do 12 minut.
Dodać 1 łyżkę masła. Po roztopieniu dodać mąkę i dobrze wymieszać.
Wyjąć z ognia i wymieszać z mlekiem, cukrem i cayenne.
W małej misce ubij jajka i białka, aby zmiksować. Wymieszać z mieszaniną kukurydzy.
Posmaruj płytką zapiekankę 2 1/2-ćwiartkową (w razie potrzeby ułóż łuski w jednej warstwie; patrz UWAGI).
Piec w piekarniku 350, aż środek będzie jędrny po lekkim naciśnięciu, około 30 minut (40 do 45 minut, jeśli zostanie schłodzony).