Przetwory Z Guawy

Przetwory Z Guawy
Konfitury z guawy to bezglutenowe i wegańskie przepis z 30 porcjami. Na 3,76 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przyprawa ma 179 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. 6 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka guawy, cukru, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%. Podobne przepisy to Guava Chiffon Baby Shower Cupcakes: świetne tylko jeśli lubisz Guava, Pastelillos Z Guawy (Guava Pastelillos), oraz Konfitury Figowe.

Instrukcje

1
Umieść guawy w dużym garnku i napełnij wystarczającą ilością wody do przykrycia, około 2 ćwiartek. Doprowadzić do wrzenia, następnie gotować na średnim ogniu przez około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
GuajawaGuajawa
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Odcedzić owoce i przejść przez sitko lub młyn spożywczy, aby przekształcić się w miąższ.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
3
Umieścić miąższ w garnku ze stali nierdzewnej lub miedzi i wymieszać w 4 szklankach cukru i soku pomarańczowego. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając drewnianą łyżką, aż mieszanina będzie wystarczająco gęsta, aby oderwać się od dna patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jak Zazdrość AniołaJak Zazdrość Anioła
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Przykryj powierzchnię patelni o wymiarach 10x15 cali z około połową pozostałego cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Wlać na nią gorącą mieszankę guawy i posypać pozostałym cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
GuajawaGuajawa
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
6
Niech ostygnie do temperatury pokojowej. Po ostygnięciu pokroić w kwadraty i owinąć w suszone liście babki, jeśli chcesz. Możesz owinąć woskowany papier lub celofan, jeśli liście nie są dostępne.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia8
Magazyn