Przetarg Faszerowany Stek Z Flanki
Przetarg faszerowany stek z flanki może być tylko daniem głównym, którego szukasz. Za 2,41 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 32G białka, 10g tłuszczu i w sumie 396 kalorii. Ten przepis służy 6. Przynosi ci smak domu. Jest idealny do valentin day. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś bulion wołowy, sól, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 5 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 46%, co jest dobre. Podobne przepisy to Delikatny Stek Z Flanki, Grillowany Delikatny Stek Z Flanki, oraz Grillowany faszerowany stek z flanki w stylu Muffuletta (nadziewany Salumi, Provolone i sałatką z oliwek).
Instrukcje
Na małej patelni nieprzywierającej podsmaż cebulę na maśle do miękkości. W dużej misce wymieszaj bułkę tartą, przyprawę drobiową, sól, 1/8 łyżeczki pieprzu i cebulę.
Spłaszcz stek do 1/2 cala. grubość; rozprowadzić farszem do 1 cala. krawędzi.
Zwiń styl galaretki, zaczynając od dłuższego boku; związać sznurkiem kuchennym. Natrzyj pozostałym pieprzem.
Miejsce w 11. x 7-w. naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 50-55 minut lub do miękkości mięsa.
Usuń mięso i wyrzuć sznurek.
Pokrój w plasterki i trzymaj w cieple. Odtłuścić tłuszcz z soków z patelni; wlać do małego rondla.
Połącz mąkę i bulion, aż będą gładkie; wymieszać z sokami. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 1-2 minuty lub do zgęstnienia.
Polecane wino: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon
Stek z flanki można łączyć z Pinot Noir, Merlot i Cabernet Sauvignon. Wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, chudsze kawałki wołowiny dobrze komponują się z jasnymi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze kawałki radzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jednym z win, które możesz spróbować, jest SeaGlass rosé z Pinot Noir. Ma 4,4 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
![SeaGlass Rose z Pinot Noir]()
SeaGlass Rose z Pinot Noir
Piękne odbicie dziewiczego przybrzeżnego terroir hrabstwa Monterey, różowe otwiera się pachnącymi poziomkami i suszonymi płatkami róż na nosie. Smaki soczystej wiśni idojrzałe maliny są zrównoważone orzeźwiającą kwasowością i chrupiącym, czystym wykończeniem. To tętniące życiem wino jest zróżnicowanym partnerem menu, wyjątkowo dobrze komponując się z prosciutto i ciastami melonowymi lub krabowymi z pikantnymi aioli.