Przerażające Palce

Przerażające Palce
Przerażające palce mogą być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis serwuje 30 i kosztuje 36 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 117 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz wyciąg z migdałów, żel dekorujący, proszek do pieczenia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Przerażający Face-Off, Przerażające ciasteczka z palcami Czarownicy, oraz Paluszki Z Kurczaka podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce masło śmietankowe i cukier. Ubić w jajku i ekstrakty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Połącz mąkę, proszek do pieczenia i sól; stopniowo dodawaj do śmietany. Ciasto podzielić na czwarte. Przykryj i przechowuj w lodówce przez 30 minut lub do momentu, gdy będzie łatwy w obsłudze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone BrzoskwiniePokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(duża Tuba)(duża Tuba)
3
Pracując z jednym kawałkiem ciasta na raz, rozwałkuj do 1-in. jaja. Kształtuj kulki w 3-in. x 1/2-in. palce. Używając płaskiej końcówki noża stołowego, wykonaj wcięcie na jednym końcu każdego paznokcia. Za pomocą noża wykonaj trzy cięcia na środku każdego palca, aby uzyskać golonka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
4
Miejsce 2 w. od siebie na lekko nasmarowanych blachach do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
5
Piec w temperaturze 325° przez 20-25 minut lub aż lekko się zarumieni. Schłodzić przez 3 minuty. Wyciśnij niewielką ilość czerwonego żelu na łóżku paznokcia; naciśnij pokrojony migdał na żel do paznokci, pozwalając żelowi wyciekać wokół paznokcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
( 23)( 23)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Wyjąć do stojaków drucianych, aby ostygnąć.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Magazyn