Przepiórki z winogronami i Grappą

Przepiórki z winogronami i Grappą
Na 2,42 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 184 kalorie, 7G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, przepiórki, prosciutto i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Winogrona i truskawki w Grappie, Winogrona, Grappan I Boczek: Ciepła Sałatka, oraz Przepiórki Z Winogronami I Kiełbasą.

Instrukcje

1
Pokrój 1/2 szklanki winogron na pół wzdłuż.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinogronaWinogrona
2
Przepiórki posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
PrzepiórkiPrzepiórki
3
Umieścić 1 gałązkę rozmarynu i 1 gałązkę tymianku w jamie każdej przepiórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozmarynRozmaryn
PrzepiórkiPrzepiórki
TymianekTymianek
4
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj przepiórki; gotować 3 protokół z każdej strony lub aż rumiane. Ułóż przepiórki, boki piersi do góry, na patelni; dodaj 1/2 bulionu szklanki. Częściowo przykryć, zmniejszyć ogień do średnio-niskiej, i gotować 25 minut lub aż gotowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
PrzepiórkiPrzepiórki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Przepiórki ułożyć na talerzu; przykryć luźno folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzepiórkiPrzepiórki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
7
Dodaj 1/4 bulion cup, prosciutto, grappa, i szalotki na patelni; gotować na średnim ogniu 1 1/2 protokół lub aż szalotki są miękkie, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Wymieszać 1/2 szklanki bulionu i całe i połówki winogron; gotować 2 minuty lub aż winogrona są dokładnie ogrzane.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
SzalotkaSzalotka
WinogronaWinogrona
GrappaGrappa
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Przepiórkę polać mieszaniną winogron; w razie potrzeby udekorować gałązkami rozmarynu i tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Tymianekświeży Tymianek
RozmarynRozmaryn
WinogronaWinogrona
PrzepiórkiPrzepiórki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn