Przepiórki z płatkami owsianymi z groszku i letnim Ragoutem warzywnym
Przepiórki ze słodką Pean płatki owsiane i letnie Ragout warzyw może być tylko głównym daniem szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 50g białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 738 kalorii. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 9,38 zł za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz kurki, ząbki czosnku, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Letni ragout warzywny, Letni Ragout warzywny z egzotycznym sosem Curry, oraz Grillowany stek z polędwicy z letnim Ragoutem warzywnym i frytkami Stekowymi.
Instrukcje
1
Jeśli używasz świeżego groszku, blanszuj je w średnim rondlu z wrzącą wodą do miękkości, ale nadal jasnozielony, około 5 minut; odcedzić. W blenderze przecier połowę blanszowanego lub rozmrożonego mrożonego groszku z 2 łyżkami wody do uzyskania gładkości. Przecier z zielonego groszku doprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Rondel wypłukać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
3
Dodać 2 1/2 szklanki osolonej wody i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny
4
Dodać owies i gotować na umiarkowanie małym ogniu, często mieszając, aż al dente, o 25 protokół. Przecier z grochu, masło i pozostały cały groszek wymieszać i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Filiżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
5
Tymczasem na średniej patelni podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Dodać szalotka i czosnek i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż zmiękną, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
7
Dodaj żółty squash i cukinia i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, Tylko do miękkości, 6 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Squash żółty
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
8
Dodać pomidory winogron i gotować przez 3 protokół, zgniatając je lekko. Doprawić solą i pieprzem i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Pokroić W 1-calową Kostkę I Pozostawić Na Noc
9
Podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek w każdej z 2 dużych patelni do połysku. Sezon przepiórki z solą i pieprzem i dodać 4 do każdej patelni, strona piersi w dół. Gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż chrupiące, o 3 protokół. Obrócić i gotować przez 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Przepiórki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
10
Przenieść wszystkie przepiórki do 1 patelnia, piersi stronie do góry, i kontynuować gotowanie przez 2 minuty dłużej, aż gotowane przez i skóra jest bardzo chrupiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepiórki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
11
Tymczasem podgrzać drugą patelnię, aż prawie do palenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
12
Dodać kurki i gałązki tymianku i gotować na dużym ogniu, podrzucając, aż grzyby są rumiane, o 5 protokół; wyrzucić gałązki tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby Kurkowe
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
13
Rozgrzać płatki owsiane z groszku i ułożyć na 4 dużych talerzach. Na płatkach owsianych ułożyć ragout warzywny i kurki, a każdą porcję ułożyć po 2 przepiórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby Kurkowe
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)