Przepiórki z karczochami: Quaglie Coi Carciofi

Przepiórki z karczochami: Quaglie Coi Carciofi
Przepiórki z karczochami: Quaglie Coi Carciofi jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Na 4,61 zł za porcję, ten przepis okładki 25% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 11g białka, 48g tłuszczu, oraz w sumie 674 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Jeśli masz pod ręką oliwę z oliwek, przepiórki, Wino i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Quaglie con Pancetta (Przepiórka z pancettą), Carciofi Ripieni (Karczochy Nadziewane), oraz Carciofi Ripieni: Karczochy Nadziewane podobnych receptur.

Instrukcje

1
Marynować przepiórki w marynacie przez 1 do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
PrzepiórkiPrzepiórki
2
Każdą przepiórkę doprawić do środka i na zewnątrz solą i pieprzem, a każdą owinąć plasterkiem prosciutto, zabezpieczając wykałaczkami. W 14 do 16-calowej patelni saute rozgrzej oliwę z oliwek na dużym ogniu, aż prawie do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
ProsciuttoProsciutto
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
PrzepiórkiPrzepiórki
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodaj przepiórki, po kilka na raz, i brązowy na dużym ogniu, dodając trochę wina z każdej partii przepiórek. Gdy ostatnia partia jest rumiana, wróć wszystko na patelnię i dodaj karczochy i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodaj więcej wina, jeśli to konieczne, aby utrzymać wilgoć na patelni, i gotuj, przykryte, aż przepiórki i karczochy będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
W misce wystarczająco dużej, aby pomieścić zarówno marynatę, jak i przepiórkę, wymieszaj wszystkie składniki razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
PrzepiórkiPrzepiórki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn