Przepis Na Zupę Z Pieczonych Pomidorów
Need a jaskiniowiec, bezglutenowa, pierwotna i cała zupa 30? Przepis na pieczoną zupę pomidorową może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.43 za porcję. Jedna porcja zawiera 205 kalorii, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu. 308 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest idealny do Jesień. Jeśli masz pomidory, sól morska ziarna, pulchne ząbki czosnku i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 89%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Przepis Na Zupę Z Pieczonych Pomidorów, Farro Z Pieczonych Warzyw I Pieczonych Pomidorów Dressing Przepis, oraz Zupa Pomidorowa Przepis dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż pomidory, skórkę w dół, na blasze do pieczenia. Płaszcz paprykę i cebulę z oliwą z oliwek i umieścić je na drugiej blasze do pieczenia wraz z czosnkiem, umieścić stronę Skórki pieprzu w dół, jak również. Daj obu arkuszy lekki prysznic soli, a następnie piec, aż pomidory zaczną się zapadać, a cebula zacznie brązowieć i karmelizować, o 45 protokół. Obróć cebulę, jeśli zaczną się zbyt ciemne na dnie .Sprawdź również czosnek, gdy goździki będą złote i sypkie w środku, wyciągnij je z piekarnika.
Czosnek obrać, wrzucić wszystkie pieczone warzywa do dużej, wysokiej miseczki i przecier blenderem ręcznym. Alternatywnie użyj konwencjonalnego blendera lub robota kuchennego i pracuj partiami. Zmiksować w filiżance bulionu i dodawać resztę 1/2 szklanki na raz, aż zupa będzie pożądana konsystencja. Lubię trochę kawałka i tekstury do tej zupy, szczególnie jeśli pogoda ma trochę chłodu, ale gładka lub gruba jest twoja decyzja.
Dodaj paprykę i trochę więcej soli w razie potrzeby-dostosowując się do smaku.
Jeśli zrobisz ten przepis, chciałbym go zobaczyć-oznacz go #101cookbooks na Instagramie!