Przepis Na Zupę Z Pieczonych Pomidorów

Przepis Na Zupę Z Pieczonych Pomidorów
Need a jaskiniowiec, bezglutenowa, pierwotna i cała zupa 30? Przepis na pieczoną zupę pomidorową może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.43 za porcję. Jedna porcja zawiera 205 kalorii, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu. 308 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest idealny do Jesień. Jeśli masz pomidory, sól morska ziarna, pulchne ząbki czosnku i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 89%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Przepis Na Zupę Z Pieczonych Pomidorów, Farro Z Pieczonych Warzyw I Pieczonych Pomidorów Dressing Przepis, oraz Zupa Pomidorowa Przepis dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ułóż pomidory, skórkę w dół, na blasze do pieczenia. Płaszcz paprykę i cebulę z oliwą z oliwek i umieścić je na drugiej blasze do pieczenia wraz z czosnkiem, umieścić stronę Skórki pieprzu w dół, jak również. Daj obu arkuszy lekki prysznic soli, a następnie piec, aż pomidory zaczną się zapadać, a cebula zacznie brązowieć i karmelizować, o 45 protokół. Obróć cebulę, jeśli zaczną się zbyt ciemne na dnie .Sprawdź również czosnek, gdy goździki będą złote i sypkie w środku, wyciągnij je z piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Czosnek obrać, wrzucić wszystkie pieczone warzywa do dużej, wysokiej miseczki i przecier blenderem ręcznym. Alternatywnie użyj konwencjonalnego blendera lub robota kuchennego i pracuj partiami. Zmiksować w filiżance bulionu i dodawać resztę 1/2 szklanki na raz, aż zupa będzie pożądana konsystencja. Lubię trochę kawałka i tekstury do tej zupy, szczególnie jeśli pogoda ma trochę chłodu, ale gładka lub gruba jest twoja decyzja.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodaj paprykę i trochę więcej soli w razie potrzeby-dostosowując się do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
4
Serwuje
5
Drukuj Przepis
6
25 września 2008
7
Jeśli zrobisz ten przepis, chciałbym go zobaczyć-oznacz go #101cookbooks na Instagramie!
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn