Przepis Na Tartine Z Buraków I Szpinaku

Przepis Na Tartine Z Buraków I Szpinaku
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać buraków i szpinaku Tartine przepis spróbować. Ten wegański przepis służy 4 i kosztuje 2,19 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 542 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka buraków, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, chleb na zakwasie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Przepis Z Baru Tartine & Nick Balla, Tartine Bakery ' s Tuna Tartine, oraz Przepis Na Sałatkę Z Buraków.

Instrukcje

1
Buraki gotować w osolonej wodzie do miękkości, około 20 minut.Buraki pokroić w ćwiartki i przecier w blenderze z orzechami włoskimi, 1/2 ząbka czosnku, 2 łyżkami oliwy z oliwek, solą i pieprzem. Przykryć i przechowywać w lodówce.Szpinak blanszujemy przez 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Szpinak, 1/2 ząbka czosnku, pół szklanki orzechów włoskich, natkę pietruszki, 2 łyżki oliwy z oliwek oraz sól i pieprz w blenderze. Purée. Przechowywać w lodówce. Pozostaw obie mieszanki do schłodzenia przez co najmniej 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Rozprowadzić masę na plaster zakwasu, posypać solą i pieprzem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia84
Magazyn