Przepis Na Sos Pieprzowo-Rieslingowy
Peppercorn-Riesling sos przepis może być tylko sos szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.47 za porcję. Jedna porcja zawiera 185 kalorii, 9g białka, oraz 7G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz riesling, cebula, mąka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Syrop klonowy-pieczony indyk z sosem Rieslinga, Przepis Na Lody Pieprzowe, oraz Rosemary Peppercorn Lemonade Recipe.
Instrukcje
W średnim rondlu doprowadzić do wrzenia bulion, wino, cebulę, ziarna pieprzu i świeże zioła, a następnie zmniejszyć i pozostawić na wolnym ogniu przez 20 minut.W międzyczasie roztopić masło w innym rondlu, a następnie ubić mąkę, aby uzyskać zasmażkę. Gotować na średnim ogniu, stale ubijając, aż mieszanina będzie tan w kolorze, a następnie zmniejszyć ciepło do niskiego.
Usuń cebulę, zioła i większość pieprzu z wywaru (trzymaj kilka, ponieważ wyglądają ładnie)i powoli wlewaj wywar do zasmażki podczas ubijania. Po dodaniu całego wywaru, dodaj soki z patelni i ubijaj, aż nie będzie więcej grudek. Możesz użyć blendera zanurzeniowego, aby go wygładzić.Przechowywać na małym ogniu, aż będzie gotowy do podania.Sprawdź wszystkie nasze sosy i sosy Dziękczynienia tutaj.