Przepis na sashimi z sosem sojowym, sezamem i szczypiorkiem

Przepis na sashimi z sosem sojowym, sezamem i szczypiorkiem
Sashimi z sosem sojowym, sezamem i szczypiorkiem przepis jest bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 68 kalorii, 12g białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz szczypiorek, ryby o jakości sashimi, nasiona sezamu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 20 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Szparagi sezamowe z sosem sojowo-czosnkowym Aioli, Sos Sojowo-Sezamowy, oraz Soy Miso Tuńczyk Sashimi Przepis.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia13
Magazyn