Przepis Na Sałatkę Z Wołowiną I Kalarepą
Tamaryndowca wołowina & sałatka kalarepa przepis może być tylko przystawka szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 1,26 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 425 kalorii. Mieszanka liści kolendry, wietnamskich liści mięty, buraków i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Csa Box # 4: szybki przepis na sałatkę z kalarepy" kim Chi", Jak Spiralizować kalarepę: Sałatka z kalarepy i zielonego jabłka z rukolą z kozim serem, suszoną żurawiną i orzechami włoskimi z sosem miodowo-miodowym, oraz Sałatka z wołowiny i papai z sosem sojowym tamaryndowca dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce połączyć kalarepę, marchewkę, buraki i cukier.
Dobrze wymieszać i odstawić na 10 minut, a następnie odcedzić.
Umieść patelnię na dużym ogniu.
Dodać olej i podsmażyć czosnek, aż będzie pachnący.
Dodać wołowinę, doprawić pieprzem, a następnie smażyć wołowinę nie dłużej niż 3 minuty-tylko do momentu, aż zostanie ugotowana.
Przełożyć wołowinę do miski, dodać 1 łyżkę wody z tamaryndowca i wrzucić do combine.In inną miskę, połączyć kalarepę, marchew, buraki, kolendra zęba, mięta wietnamska, chipsy czosnkowe i wołowina tamaryndowca.
Dodaj pozostałą łyżkę wody z tamaryndowca i nuoc mam cham.Wrzucić sałatkę połączyć wszystkie składniki.
Udekorować orzeszkami ziemnymi i chilli i podawać.Wypróbuj te Wietnamskie przepisy na Food Republic: wietnamska tarta kawowa ze świeżym granatem
Hamburgery Saigon Z Glazurą Imbiru I Tajskim Majonezem Bazyliowym