Przepis na pieczoną dziczyznę (z jagodami, szalotką i czerwonym winem)

Przepis na dziczyznę zapiekaną (z jagodami, szalotką i czerwonym winem) jest bezglutenowe i pierwotne danie główne. Na 6,08 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 459 kalorii. 84 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 49 minut. Mieszanka jagód jałowca, jagód, mocnego wina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć jagody, można śledzić to danie główne z Tarta limonkowa z jeżynami i jagodami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Przepis na pieczeń wieprzową w musztardzie z szalotką i sosem winnym, Gulasz z dziczyzny z glazurowanymi szalotkami, oraz Przepis na kuskus z imbirem, szalotką i cukinią.