Przepis na dusz z czerwonej kapusty (z jabłkiem, bekonem i octem balsamicznym)

Przepis na dusz z czerwonej kapusty (z jabłkiem, bekonem i octem balsamicznym)
Duszona czerwona kapusta przepis (z jabłkiem, boczkiem i octem balsamicznym) jest bezglutenowe i pierwotne przystawka. Na $2.1 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 574 kalorii, 12g białka, oraz 51 g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 573 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sól morską i pieprz, nasiona kopru włoskiego, zewnętrzne liście kapusty i rdzeń usunięte na nieregularne kawałki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kotlety wieprzowe z duszonym boczkiem i kapustą jabłkową-inspirowane Beyond Bacon: Paleo S, które szanują cały Wieprz, Duszona kapusta-z jabłkiem, orzechami laskowymi i wędzonym boczkiem, oraz Czerwona kapusta z octem balsamicznym i żurawiną dla podobnych receptur.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn