Przenośna Zupa: Mój Domowy Bulion

Przenośna Zupa: Mój Domowy Bulion
Need a jaskiniowiec, bezglutenowa, bezmleczna i pierwotna zupa? Portable Soup: mój domowy bulion może być niesamowity przepis, aby spróbować. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 8 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. 10949 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz mięsiste kości, ziarna pieprzu, nierafinowaną sól morską i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 godzin i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bulion Warzywny Domowej Roboty, Bulion Warzywny Domowej Roboty, oraz Przepis Na Domowe Buliony dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Umieść kości w dużym naczyniu do pieczenia i piecz je przez 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
3
Upieczone kości, ziarna pieprzu i liście laurowe umieść w dużym garnku z grubym dnem. Przykryć przefiltrowaną wodą i doprowadzić do wrzenia na umiarkowanie wysokim ogniu, zmniejszyć ogień do średnio niskiego i gotować na wolnym ogniu, odkryte, przez osiem do dziesięciu godzin.Odcedzić wywar do dużej miski przez sito o drobnych oczkach. Przechowywać w lodówce przez co najmniej osiem i do dwudziestu czterech godzin. Powinieneś mieć około jednego galona zapasów.Zapas powinien żel w lodówce, ale nie jest to konieczne. Tłuszcz wzrośnie do górnej części stada. Wybierz go i zarezerwować go do innego zastosowania, takiego jak smażenie warzyw lub duszenie mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filtrowana WodaFiltrowana Woda
Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
4
Wywar przełożyć do płytkiego, szerokiego garnka, wymieszać z solą i zagotować na dużym ogniu. Kontynuuj gotowanie na wolnym ogniu, aż zapas zmniejszy się do 1 filiżanki, około czterdziestu pięciu minut w zależności od powierzchni garnka. Należy pamiętać, że czas potrzebny na zmniejszenie 1 galon zapasów do 1 filiżanki zależy od wielkości patelni. Bardzo szeroka i płytka patelnia pozwoli zmniejszyć zapas w około 45 minut, tradycyjny garnek zajmie kilka godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Ubij żelatynę do gorącego wywaru i wlej do małego pojemnika o 4 cale na 4 cale. Przechowywać w lodówce przez co najmniej osiem godzin, pokroić w kostkę o 1-cal przez 1-cal. Możesz dodatkowo wysuszyć kostki, umieszczając je delikatnie na bawełnianej szmatce lub serwetce w lodówce lub innym zimnym miejscu w kuchni przez kolejne osiem do dwudziestu czterech godzin.Każda kostka bulionu wyprodukuje jedną filiżankę zapasu. Wystarczy wrzucić domową kostkę bulionu do jednej filiżanki gorącej wody, wymieszać, aby rozpuścić i podawać. Kostki bulionowe można przechowywać w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej przez co najmniej sześć miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W10 hrs, 45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn