Przenośna Zupa: Mój Domowy Bulion

Przenośna Zupa: Mój Domowy Bulion
Need a jaskiniowiec, bezglutenowa, bezmleczna i pierwotna zupa? Portable Soup: mój domowy bulion może być niesamowity przepis, aby spróbować. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 8 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. 10949 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz mięsiste kości, ziarna pieprzu, nierafinowaną sól morską i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 godzin i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bulion Warzywny Domowej Roboty, Bulion Warzywny Domowej Roboty, oraz Przepis Na Domowe Buliony dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Umieść kości w dużym naczyniu do pieczenia i piecz je przez 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
3
Upieczone kości, ziarna pieprzu i liście laurowe umieść w dużym garnku z grubym dnem. Przykryć przefiltrowaną wodą i doprowadzić do wrzenia na umiarkowanie wysokim ogniu, zmniejszyć ogień do średnio niskiego i gotować na wolnym ogniu, odkryte, przez osiem do dziesięciu godzin.Odcedzić wywar do dużej miski przez sito o drobnych oczkach. Przechowywać w lodówce przez co najmniej osiem i do dwudziestu czterech godzin. Powinieneś mieć około jednego galona zapasów.Zapas powinien żel w lodówce, ale nie jest to konieczne. Tłuszcz wzrośnie do górnej części stada. Wybierz go i zarezerwować go do innego zastosowania, takiego jak smażenie warzyw lub duszenie mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filtrowana WodaFiltrowana Woda
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
4
Wywar przełożyć do płytkiego, szerokiego garnka, wymieszać z solą i zagotować na dużym ogniu. Kontynuuj gotowanie na wolnym ogniu, aż zapas zmniejszy się do 1 filiżanki, około czterdziestu pięciu minut w zależności od powierzchni garnka. Należy pamiętać, że czas potrzebny na zmniejszenie 1 galon zapasów do 1 filiżanki zależy od wielkości patelni. Bardzo szeroka i płytka patelnia pozwoli zmniejszyć zapas w około 45 minut, tradycyjny garnek zajmie kilka godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Ubij żelatynę do gorącego wywaru i wlej do małego pojemnika o 4 cale na 4 cale. Przechowywać w lodówce przez co najmniej osiem godzin, pokroić w kostkę o 1-cal przez 1-cal. Możesz dodatkowo wysuszyć kostki, umieszczając je delikatnie na bawełnianej szmatce lub serwetce w lodówce lub innym zimnym miejscu w kuchni przez kolejne osiem do dwudziestu czterech godzin.Każda kostka bulionu wyprodukuje jedną filiżankę zapasu. Wystarczy wrzucić domową kostkę bulionu do jednej filiżanki gorącej wody, wymieszać, aby rozpuścić i podawać. Kostki bulionowe można przechowywać w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej przez co najmniej sześć miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej
TrudnośćEkspert
Gotowe W10 hrs, 45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn