Przekąski kanapkowe z ogórkiem i Rukwią wodną
Jeśli masz z grubsza 45 minut do spędzenia w kuchni, przystawki kanapkowe z ogórkiem i Rukwią wodną mogą być ogromne lacto ovo vegetarian przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 5G tłuszczu i w sumie 79 kalorii. Za 18 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 40. Jest dostarczany przez Allrecipes. 5 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką masło, mielony pieprz, szczypiorek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Działa dobrze jako hor d ' oeuvre. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 18%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Kanapka Z Herbatą Ogórkową Z Rzodkiewką I Rzeżuchą, Przekąski Z Krewetek Ogórkowych, oraz Przystawki Ogórkowo-Oliwkowe.
Instrukcje
Umieść ogórek w średniej misce.
Wymieszaj sól. Przykryj i odstaw na około 30 minut.
Do miski z ogórkiem wymieszać zmielony czarny pieprz, szczypiorek i masło.
Rozłóż kromki chleba pełnoziarnistego majonezem. Top 10 plasterków z równymi porcjami mieszanki ogórka, a następnie z równymi porcjami rzeżuchy. Przykryj pozostałymi 10 kromkami chleba.
Pokrój w trójkąty i podawaj.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i musujące różowe to moje najlepsze typy na Antipasti. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które można spróbować, Jest Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru. Ma 4,7 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 65 dolarów.
![Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru]()
Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru
Wino jest jasne lub blade z nutami zieleni typowymi dla Chardonnay. Mus jest w porządku i regularny z ładną wstążką mocnych bąbelków. Pierwszy nos jest zarówno kwiecisty, jak i owocowy, potem pojawiają się nuty świeżych orzechów i świeżego chleba. W wykończeniu znajdują się cytrusy, które dają piękne wrażenie gładkości i świeżości. Atak jest szczery, związany z delikatnością i okrągłością. W pierwszym wrażeniu dominują świeże białe owoce (cytryna i gruszka) oraz kwiaty (akacja), a następnie kremowe nuty. Wreszcie jest trwały na cytrusach (kandyzowany grejpfrut, mandarynka i cytryna) i mineralności, wnosząc świeżość i elegancję do wina.