Przegrzebki ze śmietaną Estragonową i zwiędłą sałatą maślaną
Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 320 kalorii, 3G białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na 2,33 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz masło, pernod, szalotka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczony Kurczak Z Zwiędłą Sałatą Maślaną I Groszkiem, Kurczak pieczony Tyler Florence z zwiędłą sałatą maślaną i groszkiem, oraz Zapiekane przegrzebki z sosem Estragonowo-maślanym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozpuścić 1 łyżkę masła na małej patelni na średnim ogniu.
Dodaj szalotki; sauté 3 minuty.
Dodać wino; gotować, aż zmniejszy się o połowę, o 2 protokół.
Dodaj śmietanę, 3 łyżeczki estragonu i Pernod, jeśli używasz. Gotować na wolnym ogniu, aż sos pokryje tył łyżki, o 2 protokół. Doprawić solą i pieprzem; odstawić.
Rozpuścić 1 łyżkę masła w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Posypać przegrzebki z solą i pieprzem; gotować, aż brązowy i prawie gotowane przez, O 2 protokół na stronę.
Przełożyć przegrzebki na talerz.
Dodaj sałatę do kapieli na patelni; wrzucić, aż zacznie więdnąć, o 1 minutę. Łyżka sosu na 2 talerze; sałatę podzielić między talerze.
Umieść 4 przegrzebki na każdym talerzu; posypać pozostałą 1 łyżeczką estragonu.