Przegrzebki ze śmietaną Estragonową i zwiędłą sałatą maślaną

Przegrzebki ze śmietaną Estragonową i zwiędłą sałatą maślaną
Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 320 kalorii, 3G białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na 2,33 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz masło, pernod, szalotka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczony Kurczak Z Zwiędłą Sałatą Maślaną I Groszkiem, Kurczak pieczony Tyler Florence z zwiędłą sałatą maślaną i groszkiem, oraz Zapiekane przegrzebki z sosem Estragonowo-maślanym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozpuścić 1 łyżkę masła na małej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj szalotki; sauté 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
3
Dodać wino; gotować, aż zmniejszy się o połowę, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
4
Dodaj śmietanę, 3 łyżeczki estragonu i Pernod, jeśli używasz. Gotować na wolnym ogniu, aż sos pokryje tył łyżki, o 2 protokół. Doprawić solą i pieprzem; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
EstragonEstragon
PernodPernod
KremKrem
SOSSOS
5
Rozpuścić 1 łyżkę masła w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Posypać przegrzebki z solą i pieprzem; gotować, aż brązowy i prawie gotowane przez, O 2 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
PrzegrzebkiPrzegrzebki
7
Przełożyć przegrzebki na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
8
Dodaj sałatę do kapieli na patelni; wrzucić, aż zacznie więdnąć, o 1 minutę. Łyżka sosu na 2 talerze; sałatę podzielić między talerze.
Składniki, których będziesz potrzebować
SałataSałata
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Umieść 4 przegrzebki na każdym talerzu; posypać pozostałą 1 łyżeczką estragonu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
EstragonEstragon

Wyposażenie

Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na przegrzebki. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Lapis Luna Chardonnay z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia10
Magazyn