Przegrzebki Ze Zwiędłym Szpinakiem I Rukolą
Przegrzebki ze zwiędłym szpinakiem i rukolą to bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 125 kalorii. Na 2,32 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 17 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jeśli masz dziecko rukola, przegrzebki morskie, gruba sól, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Zapiekane przegrzebki Morskie Jumbo z zwiędłą rukolą, kukurydzą, sałatką Shiitake i winegretem sojowym imbirowym, Zapiekane przegrzebki na zwiędłym szpinaku #WeekdaySupper, oraz Przegrzebki z boczkiem z indyka z zwiędłym szpinakiem.
Instrukcje
Zmniejszyć ogień do medium, i dodać pozostałą łyżkę oleju na patelni.
Dodać czosnek i gotować przez 15 sekund.
Dodaj szpinak, rukolę, płatki czerwonej papryki i pozostałe 1/2 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu. Gotować, rzucając zieleni często, aż tylko zwiędły, o 2 protokół.
Przelać na talerz, top z przegrzebków, i podawać natychmiast.