Przegrzebki ze zwiędłym szpinakiem i sosem musztardowym Dijon

Przegrzebki ze zwiędłym szpinakiem i sosem musztardowym Dijon
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 124 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje 76 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka heinz ocet balsamiczny, oscar Mayer bekon z indyka, oliwa z oliwek extra virgin, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczony łosoś na cieście ziemniaczanym, zwiędły szpinak w sosie Dijon, Francuska soczewica z kiełbasą, zwiędłą rukolą i musztardą Dijon, oraz Przegrzebki Ze Zwiędłym Szpinakiem I Rukolą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Beat 1 Łyżka. oliwy z oliwek, musztardy, octu i wody z trzepaczką drucianą do dobrze wymieszanego; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2
Zawiń 1 pasek boczku wokół każdego przegrzebka; zabezpieczyć wykałaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
3
Ciepło Pozostałe 1 łyżka. olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Dodaj przegrzebki; gotować 1 minutę z każdej strony lub aż przegrzebki stają się nieprzezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
5
Zdjąć z patelni; przykryć, aby utrzymać ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Dodaj szpinak na patelni; gotować 1 do 2 minut lub aż szpinak jest lekko zwiędły, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Szpinak podzielić na 4 talerze sałatkowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
8
Usuń i odrzuć wykałaczki z przegrzebków; umieść 2 przegrzebki na każdym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
9
Mżawka z sosem Dijon.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn