Przegrzebki Zatokowe Smażone
Need a danie główne bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie? Smażone przegrzebki Bay może być niesamowite przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 247 kalorii, 16G białka, oraz 12g tłuszczu. Na 4,54 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz grzyby shiitake, czosnek, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zapiekane Przegrzebki Z Podsmażonymi Ogórkami, Sałatka Zimowa z zapiekanymi przegrzebkami, oraz Zapiekane przegrzebki z pietruszką i czosnkiem.
Instrukcje
Paprykę pokroić w paski 1/4 cala; pokroić zieloną cebulę na kawałki 1 cala. Grzyby pokroić, pomidory posiekać i posiekać.
Roztopić 2 łyżki masła na dużej patelni.
Dodaj paprykę, cebula, grzyby, i czosnek; smażyć 2 do 3 protokół lub do miękkości.
Roztopić pozostałe 2 łyżki masła na patelni; dodać przegrzebki, i smażyć 2 do 3 protokół.
Dodać wino i doprowadzić do wrzenia; gotować 2 minuty. Wymieszać z sauted warzywa, pomidory, sól, i pieprz; gotować, aż dokładnie ogrzane.
Podawać na ryżu, i posypać mieloną natką pietruszki, w razie potrzeby.
Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na przegrzebki. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Foley Johnson Carneros Chardonnay. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromaty są skoncentrowane i złożone w naszym Carneros Chardonnay 2016. Nuty grillowanej brzoskwini, gruszki, maślanego rogalika i wanilii stanowią scenę dla bogatego i treściwego Chardonnay. Aromaty rozszerzają się na podniebieniu dzięki przepysznym smakom gruszki, chrupiącego jabłka, wiciokrzewu, prażonego kokosa i wafla waniliowego. Równowaga i struktura tego wina w połączeniu z jego jasną kwasowością sprawia, że jest to wino godne wieku, którym można się cieszyć przez kilka lat. Ciesz się tym pięknem z soczystym pieczonym kurczakiem i risotto z dzikimi grzybami.