Przegrzebki zapiekane w Wok z sosem mandarynkowym
Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.15 za porcję. Jedna porcja zawiera 143 kalorie, 2G białka, oraz 11g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać marchew, Chile-pasta czosnkowa, imbir, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zapiekane przegrzebki z sosem grejpfrutowym, Zapiekane przegrzebki z sosem granatowym, oraz Zapiekane Przegrzebki W Sosie Maślanym Cytrynowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj skrobię kukurydzianą z 1/2 łyżeczki soli.
Dodaj przegrzebki i wrzucić do herbu.
W małej misce, wymieszać sok mandarynkowy z sosem hoisin, ocet, sos sojowy, brązowy cukier i chile-pasta czosnkowa. W innej małej misce połącz skórkę mandarynki z posiekanym czosnkiem i imbirem.
W woku podgrzać 1 1/2 łyżki oleju na dużym ogniu, aż do palenia.
Dodaj przegrzebki w jednej warstwie i gotować bez mieszania, aż będą złote na dnie, o 3 protokół. Skręcić i gotować, aż przegrzebki są twarde, o 1 1/2 minut dłużej.
Przenieś przegrzebki na talerz.
Dodać pozostałe 1 1/2 łyżki oleju do woka wraz z mieszaniną skórki mandarynki i gotować, aż pachnące, o 30 sekund.
Dodać cukinię, Kabaczek, marchew i kasztany wodne i gotować, aż warzywa będą chrupiące-przetargu, o 4 protokół. Wymieszać sos mandarynkowy i dodać go do woka. Gotować sos, aż lekko zgęstnieje, o 30 sekund. Powrót przegrzebki do wok, mieszając tylko do ogrzania przez, i służyć.