Przegrzebki z sosem ogórkowo-chrzanowym
Przegrzebki z sosem ogórkowo-chrzanowym wymagają z grubsza 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 101 kalorii, 5G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz grubo zmielony pieprz, przegrzebki morskie, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest solidne. Spróbuj Pan Seared Day boat przegrzebki na kiełkach Sałatka z żurawinowym chrzanem sosem do zanurzania, Torty z łososia i białej ryby w sosie Chrzanowo-ogórkowym, oraz Torty Z Łososia I Białej Ryby W Sosie Chrzanowo-Ogórkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Połącz ogórek, jogurt, pietruszkę, chrzan, sól i pieprz; odstawić.
Miejsce bułkę tartą w płytkim naczyniu; pogłębiać przegrzebki w bułce tartej.
Dodaj przegrzebki na patelnię; gotować 4 protokół z każdej strony lub do czasu zakończenia.
Podawać natychmiast z sosem.