Przegrzebki z salsą z awokado
Przegrzebki z salsą z awokado mogą być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 348 kalorii, 4G białka, oraz 31 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.58 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. Mieszanka pomidorów śliwkowych, wody, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 84%, to danie jest znakomite. Spróbuj Przegrzebki Z Salsą Z Awokado, Grillowane przegrzebki z salsą miodowo-awokado, oraz Przegrzebki glazurowane cytrusami z salsą z awokado dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć bazylii, sok z limonki, oliwa z oliwek, cebula, jalapeo i czosnek. Gumową szpatułką delikatnie złożyć awokado i doprawić solą i pieprzem.
Na dużej patelni, rozgrzać olej roślinny, aż się połysk. Sezon przegrzebki z solą i pieprzem i gotować na dużym ogniu, aż rumiane na zewnątrz, ale nadal rzadko w centrum, o 2 protokół na stronę.
Przenieś przegrzebki na rozgrzany talerz.
Dodaj wodę i pomidory na patelni i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki z dołu, aż woda zmniejszy się do 2 łyżki stołowe, o 2 protokół.
Zdjąć z ognia. Wymieszać z octem balsamicznym i doprawić solą i pieprzem.
Polać sosem na patelni przegrzebki i podawać salsę z awokado na boku.