Przegrzebki z miętowym Chutney

Przegrzebki z miętowym Chutney
Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przepis ma 23 kalorie, 0g białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje 49 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka mięty, przegrzebki morskie, sok z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Chutney miętowy, jak zrobić Chutney miętowy / pudina chutney, Chutney miętowy-Pudina Chutney dla Pakory, oraz Chutney z kolendry miętowej, jak zrobić chutney z kolendry miętowej dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przecier miętę, chiles, kokos, 1/4 łyżki wody i sok z limonki w blenderze, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Przełożyć do miski i doprawić solą i pieprzem. Schłodzić, aż będzie gotowy do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Pat przegrzebki suche i posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
4
Rozgrzać 12-calową patelnię żeliwną na średnim ogniu do gorąca. Gotować przegrzebki, aż złoty brązowy skorupa formy, są po prostu gotowane przez i zwolnić łatwo z patelni, 2 do 3 protokół z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Podawać przegrzebki zwieńczone chutney.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sugestia Podania: Sałata I Pokrojone PomidorySugestia Podania: Sałata I Pokrojone Pomidory
6
Co sprawia, że ten przepis naprawdę śpiewać: ciepło chiles i słodycz kokosa i przegrzebki dać to danie wielką równowagę. Kiedy w sezonie, spróbuj znaleźć przegrzebki bay, będziesz zaskoczony, jak słodkie są.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
7
BYOC: nie lubisz mięty? Spróbuj dodać kolendrę lub swoje ulubione zioło. Ten chutney jest również wspaniałym dodatkiem do kotletów jagnięcych.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Dużych Szalotek8 Dużych Szalotek
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Sugestia Podania: Sałata I Pokrojone PomidorySugestia Podania: Sałata I Pokrojone Pomidory
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn