Przegrzebki z kompot cep & kasztany

Przegrzebki z kompot cep & kasztany
Jedna porcja zawiera 342 kalorie, 7G białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.05 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Niewiele osób robiło ten przepis, a 7 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać kasztany, ząbki czosnku, przegrzebki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Zupa Dyniowa Z Kompot Żurawinowy I Pieczone Kasztany, Wieprzowina i kasztany, oraz Kasztany W Karmelu Sojowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połowę masła podgrzej w średnim rondlu i potrzyj cebulę i czosnek przez 5 minut. W międzyczasie usuń łodygi cepów z głów, pokrój je na kawałki, przeciąć głowy na pół i odstawić. Posiekane łodygi wymieszać z cebulą, podgrzać i smażyć przez 2 minuty, aż będą zabarwione.
Składniki, których będziesz potrzebować
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Wlać wino i zmniejszyć o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
3
Dodać kasztany, 2 gałązki tymianku i 400ml / -10°l oz wody. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
4
Rozgrzać olej na dużej patelni. Umieścić w głowach cep, wyciąć bok w dół, na zewnątrz, a następnie przegrzebki w centrum. Smażyć na dużym ogniu przez 1 min z każdej strony, aż uzyska złoty kolor. Obrócić i smażyć jeszcze 2 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Posypać liśćmi tymianku, doprawić, jeśli chcesz i wyłączyć ogień.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
6
Wyjąć tymianek i wymieszać w drugiej połowie masła. Łyżka kompot do czterech głębokich płyt i góry z przegrzebków i smażone ceps.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
KompotKompot
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej

Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla przegrzebków. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Możesz spróbować La Crema Russian River Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.1 z 5 gwiazdek i cena około 28 dolarów za butelkę.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Na nosie są cytrusowe odcienie, z zielonym jabłkiem, ananasem i aromatami kwiatowymi podkreślonymi śladami karmelu i orzechów laskowych. Jasne owoce i rześka kwasowość typowa dla rosyjskiej apelacji rzecznej są widoczne w ustach, z elementami cytrynowo-limonkowymi i skoncentrowanymi nutami gruszki, zrównoważonymi przez utrzymujące się jabłko i przyprawowe wykończenie.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn