Przegrzebki z kolendrą i limonką (Jack Nicholson)
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 26 kalorii. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 97 centów za porcję. Jeśli masz szalotki, sos pieprzowy, sok z limonki i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Przegrzebki morskie z kolendrą Gremolatan i imbirem Lime Beurre Blanc, Bill Nicholson ' s Krispy Kreme budyń chlebowy z sosem maślanym Rum, oraz Jalapeno-Jack Polenta Cakes With Cilantro Corn Salsa dla podobnych receptur.