Przegrzebki z kaparami i pomidorami

Przegrzebki z kaparami i pomidorami
Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przepis ma 65 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 minut. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, przegrzebki morskie, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Przegrzebki Z Kaparami, Przegrzebki z kapustą i kaparami, oraz Przegrzebki z cytryną i kaparami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pat przegrzebki suche ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
2
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj przegrzebki na patelnię; gotować 3 minuty z każdej strony lub do czasu zakończenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Wyjmij przegrzebki z patelni; utrzymuj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodać czosnek do patelni; gotować 15 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodaj wino i następne 4 składniki na patelnię. Łyżka mieszanki na przegrzebki; skropić równomiernie olejem tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
WinoWino
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia

Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na przegrzebki. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Foley Johnson Carneros Chardonnay z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromaty są skoncentrowane i złożone w naszym Carneros Chardonnay 2016. Nuty grillowanej brzoskwini, gruszki, maślanego rogalika i wanilii stanowią scenę dla bogatego i treściwego Chardonnay. Aromaty rozszerzają się na podniebieniu dzięki przepysznym smakom gruszki, chrupiącego jabłka, wiciokrzewu, prażonego kokosa i wafla waniliowego. Równowaga i struktura tego wina w połączeniu z jego jasną kwasowością sprawia, że jest to wino godne wieku, którym można się cieszyć przez kilka lat. Ciesz się tym pięknem z soczystym pieczonym kurczakiem i risotto z dzikimi grzybami.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W12 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn